Wed, Jun 26 | Sarasota Yacht Club

CAMATHON 2019

It's Back! A full day of education, food, fun, and let's not forget about all the prizes! CAMATHON 2019 has 8 hours of CEU credits covering every category: HR, IFN, ELE, LEGAL UPDATE, OPP Board members welcome!
Registration is Closed
CAMATHON 2019

Time & Location

Jun 26, 2019, 8:00 AM – 6:15 PM
Sarasota Yacht Club, 1100 John Ringling Blvd, Sarasota, FL 34236, USA

About The Event

Get your education in at this all-day- 8 hours of complimentary CEU’s at the beautiful Sarasota Yacht Club! Join us for breakfast, lunch, two snacks and a cocktail hour at the end of the day!

8:00 am - 8:30 am: Registration & breakfast

8:30 am - 10:30 am: Course 1: “Legal Update”.

1 Hour LEGAL UPDATE

Course 2: “Fraud & Conflicts of Interest” By: Derrick Maginness, Norton,Hammersley. 1 Hour HR.

10:30 am: Snack & Coffee break

10:30 am - 11:30 am: Course 3: Irene Graziosi, Proactive Roof Maintenance.” #9629236Roof-A-Cide West. 1 Hour OPP/ ELE

11:30 am - 12:30 pm: Course 4: “What is Geo Thermal Pool Heating? #9627582 “By: Troy Conner, Symbiont Service Corp. 1 Hour OPP/ELE.

12:30 pm - 1:15 pm: Lunch buffet

1:15 pm - 3:15 pm: Course 5: “What’s Really In Your Association’s Insurance Policies” #9628354 By: Matthew Mercier, Stephen Fischer & Bill Stitt. CBIZ Insurance. 2 Hours IFM

3:15 pm: Snack & Coffee break

3:15 pm - 4:15pm: Course 6: “Non-Verbal Communication. What Are You Really Thinking?” By Sy Bonarti, 1 Hour HR.

4:15 pm - 5:15 pm: Course 7: “Association Fraud” #9626768 By Jamie Ross, 1 Hour HR/ELE

5:15 pm - 6:15 pm: Cocktail, Wine & Cheese hour!

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Regular Ticket
    $0
    $0
    0
    $0
Total$0