Wed, Jun 15

|

https://us06web.zoom.us/j/81897188340

WEST PALM & STUART CAMATHON 2022

Get your education in at this all-day- 8 hours of complementary CEU’s without having to leave your home or office! Join us from anywhere and get all your credits for free in one place! Tune in to whatever courses you are interested in, or stay on the whole day to be entered for a grand prize!

Registration is Closed
See other events
WEST PALM & STUART CAMATHON 2022

Time & Location

Jun 15, 7:45 AM – 4:00 PM

https://us06web.zoom.us/j/81897188340

About The Event

EVENT SCHEDULE:

7:45 am - 8:00 am: Introduction

8:00 am - 9:00 am: Course 1: “How To Handle a Crime, Death or Media” #9629583, 1 Hour HR or ELE, By: Steven Braten Rosenbaum PLLC

9:00 am:  Prize Giveaway Break!

9:05 am - 10:05 am: Course 2: The Need for Reserve Studies 1 hour OPP, By: MICHAEL YORK of Socotec #9631383

10:05 am: Prize Giveaway Break!

10:10 am - 11:10 am: Course 3: What’s Really In Your Association’s Insurance Policy? 1 hour IFM, By: MATT MERCIER, Cbiz Insurance

11:10 am: Prize Giveaway Break!

11:15 am - 12:15 pm: All About Assistance Animals Course # 9627142 1 Hour HR or ELE, By: Paula S. Marra  Rosenbaum PLLC

12:15 pm - 12:45 pm: Prizes  & Lunch Break!

12:45 pm - 1:45 pm: Course 5: Common Asphalt Issues and Solutions- 1 Hour OPP ELE. .Course By: Dawn Miller of PAVING LADY #9629080

1:45 pm: Prize Giveaway Break!

1:50 pm - 2:50 pm: Course 6: Hurricane Preparedness: Before, During & After the Storm! By Kelly Corcoran of Ball Janik, LLP.  1 Hr IFM or ELE

2:50 pm: Prize Giveaway Break!

2:55 -3:55 pm: Course 7: “Master Class For Roofing” 1 Hour OPP ELE Presented By: Gregg Wallick of BEST ROOFING #13738

4:05pm: Conclusion! Thank you to sponsors, announcement of COMPLIMENTARY live Happy Hour, Lynora’s 5-7 pm!

Tickets

Price

Quantity

Total

  • Regular

    $0.00

    $0.00

    0

    $0.00

Total

$0.00